Sjajna glumačka ekipa 23. oktobra na velikom platnu

PREMIJERA FILMA „JUŽNI VETAR“ U BIOSKOPU CINEPLEXX

Poslednji film Nebojše Glogovca, sa Draganom Bjelogrlićem i Milošem Bikovićem 23. oktobra na velikom platnu.

Premijera domaćeg filma sa posetom dela glumačke ekipe, koji nam donosipriču o beogradskim mangupima, brzoj vožnji, potrazi za boljim životom i uzvraćenom ljubavi, zakazana je za utorak 23. oktobar od 21 čas u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte za beogradsku premijeru filma „Južni vetar“ su prodaji na blagajni bioskopa!

Film je inspirisan devedesetim godinama i autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvanobeogradsko podzemlje, a nastao je kao želja da se spoji iskustvo i žanr koji svi volimo da gledamo. Obiluje scenama koje su karakteristične za ovakav tip filma, za priču koja govori o lošim odlukama, ali i dobrim namerama – istakao je reditelj Miloš Avramović.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, NebojšaGlogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, AleksandarBerček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev.

Ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu, koju potpisuju produkcija Bassivity izvođači kao što su Rasta, Senidah iCoby.

Publiku u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, nakon premijere filma u sali, pozdraviće i deo ovogsjajnog glumačkog ansambla, koji će obradovati i publiku u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza 26. oktobra na specijalnoj projekciji od 20 časova.

Film je na redovnom repertoaru svih bioskopa Cineplexx od 25. oktobra.

https://youtu.be/p-I_FjSMMak