Nova Iskra 01 1 e1418942900203

Poziv za članstvo u Designers Lab-u

Dizajn inkubator NOVA ISKRA objavljuje treći godišnji poziv za članstvo u Designers Lab-u, odnosno za korisnike coworking prostora iz domena dizajna i srodnih kreativnih disciplina. Članovi Designers Lab imaju beneficiranu cenu za korišćenje coworkinga, kao i priliku da budu izabrani kao stipendisti ERSTE banke i da tokom 2015. godine koriste prostor NOVE ISKRE potpuno besplatno.

Od oktobra ove godine, beogradski Dizajn inkubator Nova Iskra radi sa proširenim kapacitetima, a kao i svakog decembra od 2012. godine, upravo je raspisan otvoreni poziv za članstvo u Designers Lab-ucoworkera koji su aktivni u okviru prostora Nove Iskre u ulici Gavrila Principa 43 u Beogradu.

Zainteresovani budući korisnici mogu se prijaviti putem online formulara koji se može naći na adresi http://tinyurl.com/designerslab-2015 , najkasnije do nedelje 21. decembra u ponoć. Neophodno je popuniti formular i priložiti profesionalni CV, kao i portfolio sa radovima. Kandidati koji prođu u uži izbor biće pozvani na intervjue u periodu od 22. do 24. decembra, nakon čega će izabrani članovi o tome biti zvanično obavešteni.