pozitivan koncert plakat

Pozitivan koncert u Novom Sadu

U novosadskom klubu „The Quarter“ u nedelju, 1. decembra, na Svetski dan borbe protiv SIDE, biće održan drugi Pozitivan koncert u organizaciji Udruženja Prevent iz Novog Sada. Pozitivan koncert je humanitarnog karaktera, ali će ulaz biti besplatan.

Organizatori pozivaju sve koji planiraju da posete koncert da doniraju jedan slatkiš za novogodišnje paketiće koje će Udruženje Prevent podeliti deci koja žive sa HIV infekcijom. Slatkiši će biti prikupljani u klubu “The Quarter” neposredno pred koncert i tokom koncerta.

Na poziv novosadskim bendovima za učešće na ovogodišnjem koncertu, koji je bio upućen u oktobru, prijavilo se osam bendova.

Organizacioni tim odlučio je da će čast da otvori drugi Pozitivan koncert imati bend Nova. Kao hedlajneri sviraće prvi predstavnici AntiGlobalEtnoPunk zvuka, Neozbiljni Pesimisti iz Sombora.

Drugi Pozitivan koncert finansijski su podržale Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada i Komercijalna banka.

U klubu „The Quarter“ članovi Udruženja Prevent biće dostupni za razgovor sa posetiocima o temama vezanim za HIV, deliće kondome i edukativno-informativni materijal.

Pre koncerta biće još zanimljivih sadržaja u okviru pratećeg programa o čemu će uskoro biti objavljeno više informacija.