garbage 02

POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA GARBAGE!


Dugoočekivani koncert benda GARBAGE u Beogradu održaće se na Bazenima „11.april“ na Novom Beogradu 28.juna u 21h – ulaznice su u prodaji od danas! 

Ulaznice za koncert grupe Garbage 28.juna na Bazenima „11.april“ u prodaji su na prodajnim mestima Ticket Vision i online na www.tickets.rs. Early bird ulaznice po ceni od 2500 RSD u prodaji su do 31.marta ili do isteka zaliha. Nakon roga, regularna cena ulaznice za koncert iznosiće 2900 RSD   

Garbage su Širli Menson, Djuk Erikson, Stivi Marker i Buč Vig. Zajedno nastupaju 25 godina i jedan su od najpopularnijih bendova sa kraja devedesetih i početka dvehiljaditih godina i u svetu ali i u Srbiji. Do sada su prodali preko 17 miliona albuma i nastupali u preko 35 zemalja. Objavili su 6 studijskih albuma a trenutno rade na novom, sedmom izdanju koji bi trebalo da završe do kraja ove godine.

Poslednji put nastupili su u našoj zemlji 2005.godine na EXIT-u, imali su i najavljivali koncerte u regionu, ali ih nije bilo kod  nas. 

Nakon mnogo godina iščekivanja, Garbage je uvrstio i Beograd na listu datuma za 2019.godinu. Budite i vi  budni uz „buku“ koju nam donosi ovaj legendarni američki bend, dođite na Bazene „11.april“ 28.juna! 

Organizator koncerta: Charm Music Serbia