DSC8830

Parni Valjak u Kombank Areni

Parni Valjak održaće koncert za 8. mart u Kombank Areni. S obzirom na mnogobrojne hitove Parnog Valjka sa ljubavnom tematikom, biće ovo jedan veoma emotivan koncert za pamćenje.

Nakon dva fantastična koncerta u dve prepune Arene 2010. godine i objavljivanja novog albuma „Nema predaje“, sa kojeg su neke pesme (kao što su Samo da znaš, Nema predaje, Tanki živci) već postali radijski hitovi na brojnim muzičkim listama u celom regionu, jedan od najvećih pop-rock bendova svih vremena zakazao je novi koncert u Areni i to na jedan od najlepših datuma u godini.

Tim povodom Hus i bend svojoj publici su poručili: „Još su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koju smo doživjeli na dva koncerta u beogradskoj Areni prije pune tri godine. Zaista nas veseli skorašnji susret sa tako fantastičnom publikom. Želimo dokazati da to što se tada desilo nije slučajnost i da ovaj bend gine za svoju muziku i za svoju publiku.

Dan žena 8. mart je poseban datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu! Naše pjesme su većinom ljubavne tematike i sretni smo što žene čine veći dio naše publike. “

Ulaznice za novi spektakl Parnog Valjka su u prodaji po cenama od 1.800,00, 2.200,00 i 2.800,00, a mogu da se kupe na blagajni Kombank Arene, Bilet centra, Doma Omladine, TC Ušće i na svim prodajnim mestima CS Eventima, a preko interneta na www.eventim.rs.