students

Panel i „Speed dating” na temu Networking-a

 

U petak 25. marta u 18 sati u Klubu Magistrala Doma kulture „Studentski grad“ biće održan panel i „Speed dating“ na temu Networking.

Networking (umrežavanje) podrazumeva širenje mreže poznanstava, aktivnost koja studentima može koristiti tokom studija i kasnije tokom potrage za poslom. Najveća korist od networking-a se krije u susretu s ljudima koji su prošli ono što mi „prolazimo“ i koji nam mogu preneti svoja iskustva i dati korisne savete.

Umrežavanje je mnogo više od pojavljivanja na događajima i upoznavanja sa najrazličitijim ljudima. Networking znači graditi i izgraditi vredna prijateljstva radi ostvarenja akademskog i poslovnog uspeha.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa konceptom Networking-a i mogućnostima umrežavanja. Pričaćemo o ličnim iskustvima i ličnim poduhvatima – sa ciljem da ovu temu predstavimo u novom svetlu.

Događaj će biti realizovan iz dva dela. Prvi deo će biti razgovor sa panelistima na temu umrežavanja i ličnog iskustva, dok će drugi deo druženja biti realizovan u vidu „speed datinga”, odnosno prijavljeni učesnici će imati mogućnost da sa panelistima razmene ideje i pitaju za savete 1na 1.

Ideja panela je da unapredi lični i profesionalni razvoj mladih.

Učesnici panela biće predstavnici Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, Centra za razvoj karijere Fakulteta političkih nauka, Naučno-tehnološkog parka Zvezdara – inkubator, Aiesec-a, EKOF media group, agencija Student Adventures i Degordian.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće na panelu i „speed dating” delu.

Zainteresovani mogu da se prijave putem formulara koji se nalazi na portalu Studentski život.