Screen Shot 2019 03 01 at 08.38.31

Naš najveći servisni centar na novoj adresi!

Svako od nas u toku svog života ima razvojni put. Suština je gotovo ista, razvoj možemo podeliti u etape:

  • Sam čin rađanja
  • Period totalne zavisnosti od drugih
  • Znaci prvog učenja
  • Stvaranje identiteta t.j. slike o sebi
  • Kreiranje strukture
  • Pubertet i adolescencija 

S tim što se sa temperamentom rađamo, a karakter se oblikuje dok odrastamo, zavisno od okruženja i mnogih drugih spoljnih faktora. 

Na isti način možete posmatrati razvojni put jedne kompanije. Zahvaljujući određenom entuzijasti (ili više njih) koji je odlučio da ideju sprovede u delo, želeći da napravi promenu i ponudi nešto novo dolazimo do momenta rađanja firme. Da bi se ideja razvila i postala plodonosna potreban je novac i onda kreće jurnjava za finansijskim obezbeđenjem. Kada obezbedite novac to je period totalne zavisnosti od drugih. 

Potom počnete sa radom, pa vidite da nešto ne valja, promenite, krenete iznova, izgleda bolje, ali treba još poliranja. Sad smo u fazi prvog učenja. Nakon izvesnog vremena vaš proizvod postaje prepozntljiv ne preterano velikom broju ljudi, ali prodaja se ostvaruje, imaju poverenja u vas, dajete dobar kvalitet za cenu koja nije suluda, klijenti znaju šta da očekuju i preporučuju vas. Slika o vašoj kompaniji počinje da se nazire. 

Niste više sami, sada imate svoje zaposlene kojima treba određen prostor za rad, prevozna sredstva za dostavu, mašine, alati…Kreirate odeljenja, sektore, komunikaciju, stvarate strukturu svoje firme. Učite kako da se ponašate na tržištu, napravili ste par nepromišljenih izleta, misli su vam rasute, imate odbijanje kod većih kompanija, gde grešite, pitate se… da, uvek problematični pubertet. 

Na kraju postali ste kompanija koja je prihvaćena na tržištu od strane korisnika i partnera, stvari se kreću u dobrom smeru, imate razrađene poslove, budućnost se nazire. Stigli smo do adolescencije, šta dalje?

Kada prevalite taj veliki put stičete ogromno iskustvo. Znate koliko je teško doći do svakog klijenta, konkurencija vreba, neki drugi entzuijasta ima ideje i može da pomrsi konce u svakom trenutku. Želite da klijentima budete što dostupniji, bliži, tražite način da podignete kvalitet usluge. Svesni ste jedne bitne činjenice – da bi ste opstali morate da evoluirate ili ćete nestati kao dinosaurus. 

Nepo System je kompanija koja je prošla svoj razvojni put, zahvaljujući dugogodišnjem bavljenju reklamacijama i servisiranjem uređaja stekla je ogromno iskustvo po pitanju zadovoljstva korisnika. Da bi to zadovoljstvo podigla na viši nivo i postala dostupnija korisnicima u našem velikom gradu od 04.02.2019. godine otvara novo mesto za prijem i preuzimanje korisničkih uređaja. 

Nova lokacija se nalazi na adresi Prve Pruge 1, Zemun, Beograd (ugao sa ulicom Džona Kenedija). Radno vreme će biti od 09-18h svakog radnog dana, subotom od 10-14h. Do nove lokacije možete koristiti 13 različitihlinija gradskog prevoza koje staju u neposrednoj blizini – 15, 84, 704, 706, 707 (stajališta u bulevaru Nikole Tesle), zatim 17, 73, 82, 83, 85, 88, 610, 611 (stajališta u bulevaru Mihaila Pupina). Zahvaljujući velikom parkingu koji se nalazi oko same lokacije možete doći i automobilom i bez većih problema naći parking mesto. 

Na novoj lokaciji u garantnom i vangarantnom roku možete doneti vaše laptopove, desktopove, štampače, televizore, monitore, mobilne telefone, tablete, projektore i radne stanice. Takođe, ako ste izgubili dragocene podatke možete doneti vaš medij za skladištenje podataka na dijagnostiku. Na raspolaganju ćete imati ljubazno osoblje koje će primiti vaše uređaje kao i tehničare koji su tu za brze intervencije. 

Ljudi ne vole promene, ali one su itekako dobre jer će vas pomeriti iz te ušuškanosti, naterati vas da razmišljate, steknete novo iskustvo i budete još bolji. Posetite Nepo System, uverite se u promenu namenjenoj korisnicima i bezbrižno servisirajte vaše uređaje.