99u inspiration night pozivnica

Nakon Njujorka, 99u konferencija stiže u Beograd

U četvrtak, 4. juna od 20 časova u okviru Belgrade Behance događaja tokom Mikser Festivala u Design Hubu (Travnička 3), održaće se 99u Inspiration Night – ekskluzivno predstavljanje 99u konferencije, koja će se u septembru po prvi put održati u Beogradu, nakon Njujorka.

Prestizna konferencija za kreativce – 99U, koja se do ove godine odvijala samo u Njujorku, naći će svog domaćina i u Beogradu. Naš glavni grad jedan je od 28 gradova u svetu, 7 u Evropi i jedini u regionu čijim je predstavnicima, udruženju Lege Artists, u ozbiljnoj konkurenciji dodeljena licenca za organizaciju ovog događaja.

Cilj 99u konferencije je da kroz konkretne primere eminentnih govornika inspiriše kreativce kako da svoje ideje sprovedu u delo.

‘’99u konferencija ne želi da vam da nove ideje, već želi da vas inspiriše da ostvarite one koje već imate. Govornici će pričati o tome kako su svoje ideje sproveli u delo, i daće prisutnima konkretne savete kako da realizuju svoje ideje brže, bolje i efikasnije‘’, rekao je Nenad Ivanović ispred organizacije Lege Artists, koji se nedavno vratio sa 99u konferencije iz Njujorka.

Šta vas očekuje na 99u Inspiration Night 4. juna?

Video govori Roberta Brunera (dizajner slušalica Bets by Dre), Skota Belskog (osnivač Behance-a) i Marka Eka (osnivač brenda Ecko United) sa 99u konferencije.

Govori srpskih pandana – Marka Cvetkovića, osnivača studija Insomnia, Nenada Ivanovića, osnivača Lege Artists organizacije i Slavimira Stojanovića, najnagrađivanijeg dizajnera u jugoistočnom delu Evrope. Oni će prokomentarisati šta se od saveta uspešnih ljudi iz svetske kreativne industrije može primeniti u Srbiji i kako.

Očekuju vas zanimljivi govori, kokice, kreativna atmosfera i prilika da se među prvima prijavite 99u konferenciju u Beogradu, jer su mesta ograničena!

Ulaz je slobodan.