Hyatt i USCE Dan planete Zemlje 1 e1429550738638

Međunarodni Dan planete Zemlje

Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center zajedno sa kompanijom Nestle i učenicima O.Š. Laza Kostić i štićenicima Doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj obeležiće Međunarodni Dan planete Zemlje u sredu, 22. aprila u 13 časova na platou ispred UŠĆE Shopping Centra.

U cilju skretanja pažnje sugrađana na značaj očuvanja prirode, timovi hotela Hyatt i UŠĆE Shopping Centra, zajedno sa kompanijom Nestle organizovali su kreativne radionice za najmlađe.

Kulinarski tim beogradskog Hyatt-a pripremio je edukativni program na temu kako ishrana može biti zdrava, na kojoj će sama deca kroz degustaciju, igru i edukaciju učestvovati u pripremi ukusnih i zdravih jela i napitaka.

Radionica „Samo moja kutijica“ pokazaće mališanima kako da naprave kutije za čuvanje dragocenosti od materijala za reciklažu, dok će radionica „Kako radi planeta Zemlja“ na zabavan način prikazati kako nastaju planine i vulkani.

Fitnes instruktorka hotela Hyatt, kroz radionicu „U zdravom telu zdrav duh“ naučiće mališane praktičnim vežbama u funkciji pravilnog razvoja i staviti fokus na zdrav način života.

Kao aktivni članovi zajednice, hotel Hyatt Regency Beograd i UŠĆE Shopping Center poznat kao „mesto za sve želje”, prepoznaju značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja. Takođe, oni nastoje da učešćem i organizacijom humanitarnih akcija kao i projektima zaštite životne sredine, doprinesu podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovore na teškoće sa kojima se suočava naše društvo.