Screen Shot 2016 06 23 at 14.32.41

Ledeno zagrevanje na Adi

U subotu, 25. juna, na Adi Ciganliji, od 12 do 14h, održaće se dečije igre pod nazivom Ledeno zagrevanje u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film.

Učesnici će moći da se oprobaju u nekoj od brojnih igara – sklapanje pazli, svemirske i sportske igre, potraga za žirom kao i tematski kvizovi inspirisani filmom Ledeno doba: Veliki udar, koji će pretpremijerno krenuti sa prikazivanjem u odabranim bioskopima od 9. jula, a publika širom Srbije će već od 14. jula moći da se zabavlja u bioskopu uz peti nastavak ove kultne franšize. Karte za pretpremijerne projekcije su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Na ulazu na Adu, na zelenoj površini posle restorana “Jezero”, deca uzrasta od 5 do 12 godina imaće priliku da učestvuju u igrama koje će voditi Centar za animaciju dece “Čigra-igra”.

Pojedinci i timovi od troje-četvoro dece, zainteresovani za učešće, mogu da se prijave na adresu pr@mcf.rs (subject: Ledeno zagrevanje). Isto mogu da učine i 25. juna od 11:00h, na mestu održavanja igara. Broj mesta je ograničen.

Sve učesnike očekuju vredne nagrade, među kojima su i Clipsy Ledeno doba paketići, pokloni iz filma i karte za film.