summer3p 2015 300x300 baner

Kreće žurka u gigantskom džakuziju

 

Summer3p festival – jedna od najboljih žurki pod otvorenim nebom u ovom delu Evrope može da počne – „gigantski džakuzi“ je spreman i očekuje svoje posetioce.

Festival, koji će se održati od 23. do 26. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, pored odličnog muzičkog programa na dve bine, nudi i ove godine raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim sadržajima za najmlađe.

U  centru Subotice (kod nove opštine), kao deo predfestivalskih aktivnosti, street art umetnik Zakar Otto (TNG) nacrtao je fenomenlni unikatni custom made bilbord Summer3p festivala.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu nastupiće jedan od najpoznatijih Dj-eva i producenata u ovom delu sveta – Petar Dundov iz Hrvatske, zatim kraljica ruske klupske scene – DJ Helga, iskusni italijanski DJ Rick Sanders, duo sa Malte – Outnumbered, pobednik Burn takmičenja Max Demand iz Mađarske i mnogi drugi… Na drugoj bini Camp Live Stage, u petak i subotu, 24. i 25. jula, održavaće se, u periodu od 20 časova do ponoći, koncerti najboljih subotičkih bendova uključujući aktuelnog pobednika Zaječarske gitarijade – D Zoo. Ukupno će u okviru muzičkog programa trinaestog Summer3p festivala nastupiti na dve bine 30-ak izvođača.

Kompleti ulaznica za Summer3p festival se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 1099 dinara (za sva 4 dana). Cene dnevnih ulaznica iznose 349 dinara za četvrtak i nedelju (23. i 26. jul), odnosno 399 dinara za petak i subotu (24. i 25. jul). Dnevne ulaznice se kupuju na ulazu Termalnog bazena.

[su_highlight]Ulaz na koncerte koji se održavaju na bini Camp Live Stage je slobodan![/su_highlight]