Kreativna jutra i u Beogradu

Jutarnja predavanja Creative Mornings, namenjena kreativnoj zajednici, stižu i u Beograd. Predavanja će se održavati svakog meseca, a ulaz je besplatan.

Prvo predavanje će se održati u petak, 30. januara od 9h u restoranu “19.05”, Savamala.

Tema predavanja je Ugly – odnosno prihvatanje „ružnog“ početka realizacije bilo koje vizije/projekta. Na ovu temu govoriće Paul Currion, konsultant za humanitarne organizacije. Tokom svoje karijere imao je priliku da osim u Srbiji radi u Avganistanu, Iraku i Liberiji. Kao novinar, objavljivao je članke u Grant-u, The White Review, Aeon, Nature, itd, a učestvovao je i u projektima Ko Gradi Grad, Belgrade Soundmap, Kritična Masa i drugim inicijativama u Beogradu.

[su_box title=”Creative Mornings”]Projekat Creative Mornings je pokrenut u Njujorku 2008. godine. Tokom šest godina, u okviru projekta održano je 2.000 predavanja u 104 grada širom sveta, a u njima je učestvovalo više od 50.000 ljudi. Predavanja će se održavati i u Beogradu svakog meseca, a ulaz je besplatan.[/su_box]

Grand Aroma kafa će podržati prvo javno kreativno predavanje CreativeMornings namenjeno mladoj poslovnoj i kreativnoj zajednici i studentima.