Konkurs: Kung Fu Panda i WWF Panda

U susret filmu Kung Fu Panda 3 3D, filmska distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa WWF-om (Svetski fond za prirodu) raspisuju nagradni konkurs za sva odeljenja osnovnih škola, koja žele da pokažu svoju kretivnost, ali i svoje znanje o zaštiti prirode i životne sredine.

Šta je potrebno da znate da biste učestvovali u ovom konkursu?
Potrebno je da saznate koji materijali su štetni za životnu sredinu, raspitate se kako utiču na prirodu oko nas i da li je moguće reciklirati ih? I naravno, morate da znatekako izgleda panda.

Šta treba da uradite?
Napravite veliku pandu, jednu od najugroženijih životinja na svetu, prepoznatljivu po svom crno-belom krznu. Panda je i junak filma Kung Fu Panda 3 i zaštitni znak organizacije WWF.

Od čega bi trebalo da napravite pandu?
Upravo od materijala koje prepoznate kao štetne za životnu sredinu.

Ko se može prijaviti?
Sva odeljenja osnovnih škola, koja su spremna da pokažu svoje znanje, iskažu umeće i zajedno naprave svoje remek-delo.

Kako se prijaviti?
Pošaljite sliku pande koju je vaše odeljenje napravilo na mail pr@mcf.rs sa kratkim opisom koje ste materijale koristili i informacijama kao što su škola, odeljenje, ime učitelja/učiteljice, nastavnika/nastavnice i broj telefona.

Šta dalje?
Nakon završenog konkursa kontaktiraćemo autore najkreativnijih radova, koji su uspešno prepoznali materijale koji su štetni za prirodu i živa bića u njoj, a svi radovi biće postvaljeni na FB stranici / MCFSrbija.

Šta je nagrada?
Za tri pobednička odeljenja, organizovaćemo specijalnu projekciju filma Kung Fu Panda 3 u 3D-u, sinhronizovanu na srpski jezik, i druženje sa maskotom.

Do kad traju prijave?
Konkurs traje do 31. marta, do kad morate poslati fotografiju svog rada.