BAM1

Glumci sviraju za vas: BAM – Belgrade Actors’ Music Festival u Garaži


Poznati glumci sviraju za vas – 15. decembra u klubu Garaža! Dođite na prvi  BAM – Belgrade Actors’ Music Festival! 

Talenat nikad ne ide sam – mnogo naših sjajnih glumaca su i talentovani muzičari, godinama unazad prisutni i na našoj muzičkoj sceni! Ideja o organizovanju ovakvog festivala rodila se upravo zbog toga: „Shvatili smo da bi bilo sjajno pokrenuti festival na kojem ćemo okupiti glumce-muzičare, da na jednom mestu uživamo u originalnosti njihovog nastupa i onoga što oni kao glumci pružaju kroz muzički izraz“ kažu organizatori i dodaju da će se potruditi da BAM postane tradicija i da iz godine u godinu bude programski bogatiji. 

Prvi BAM festival okupiće 15. decembra u Garaži glumce različitih generacija. Legendarni Srđan Žika Todorović, nekadašnji bubnjar EKV-a  nastupiće ove večeri sa Ivanom Jevtovićemi bendom Psihobilje. Beogradsku publiku obradovaće i nastup poznate grupe Vrooomna čijem nastupu će kao pevačica i frontmen biti poznata mlada glumica Isidora Simijonović. Za izbor muzike za DJ pultom biće zadužen Andrija Kuzmanović, a veče će obogatiti nastup benda Ujka Senf iz Pančeva.

Ono što možete da očekujete ove večeri je puno dobre zabave i dobre energije, originalan i raznolik muzički izraz, i atmosferu koju ne doživljavamo baš često na muzičkoj sceni. 

Veče koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim – BAM – Belgrade Actors’ Music Festival – klub Garaža, 15. decembar! 

Ulaznice po ceni od 600 RSD mogu se kupiti od 5 decembra u Žila Shop-u i Gradskom kutku, a na dan festivala ulaznice će biti dostupne i na ulazu kluba Garaža.