Festival dečijeg filma u bioskopima

FESTIVAL DEČIJEG FILMA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX


Najpopularniji filmovi po sniženoj ceni karte samo za članove Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba

Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, vidimo se na Cineplexx Porodičnim danima od 28. januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća čak 31 naslov i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIGBeograd, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča“, da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija“ i brojnim drugim filmovima i to pospecijalnoj ceni karte od 250 din za sve 2D projekcije i 370 din za 3D filmove. BioskopiCineplexx Promenada, Niš i Kragujevac Plaza obradovaće posetioce sniženim cenama od 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije. Kako bi uživali u repriznim filmovima ili sniženimcenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti. Zasve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregrštpogodnosti.

Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmskog programa, svakog dana posetioci će uživati u različitim aktivacijama u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji. Najmlađi će moći da učestvuju ukreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Ne propustite slatko Podravkino iznenađenje u obliku Lino lade i ukusne zalogaje kompanije Zlatiborac, dok će Malac Genijalac Obrazovni sistem Equlilbrio pripremiti sjajnu edukativnu zabavu za posetioce uzpoklone za mališane. Tu su i aktivacije Centra Lanos, u kojima će najmlađi moći da razvijaju kreativnost kroz lego robotiku. Možda iz bioskopa odete sa Dexy Co ili McDonalds poklonimaiznenađenjima ili u pauzi između filma i radionica odigrate Sony PlayStation igricu koju je samo za posetioce festivala obezbedio Computerland.

Pored Grinča i Drakule, pogledajte junake fantastičnih filmova, koji nam se vraćaju na veliko platno:

„Koko“, „Pčelica Maja“, „Neviđeni 2“, „Zec Petar“, „Ferdinand“, „Tajne avanture mačaka“, „Čarobni princ“ 

Vidimo se na pravom dečijem prazniku u svim bioskopima Cineplexx!