djavo iz jagode za instagram

Srđan Dinčić i Đavo iz jagode

Novi stand up Srđana Dinčića„Đavo iz jagode“ kreće na turneju po gradovima u Srbiji, ali će nastaviti i u regionu. Planirano je  minimum 30 gradova u Srbiji, pre beogradske premijere, koja će se održati 1. aprila u Dvorani Doma Sindikata.

“Đavo iz jagode je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…”, kaže stand up komičar Srđan Dinčić.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik-voditelj emisije “Četiri i po muškarca” a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra.

Đavo iz jagode počinje sa Kragujevcem, Kraljevom, Nišom, Bijeljinom od druge polovine novembra, a svi nastupi će biti najavljivani na FB sranici Standup.rs, kao i na sajtu.