voditelji 1200 1

FEST: Tamara Dragičević i Nebojša Milovanović voditelji

44. FEST biće svečano otvoren u petak, 26. februara u 19h u Sava centru, a čast da publiku uvedu u novo izdanje festivala imaće glumci Tamara Dragičević i Nebojša Milovanović koji će biti voditelji ceremonije. Publika kao i do sada može da očekuje brojna iznenađenja na ceremoniji svečanog otvaranja, a nakon toga uslediće projekcija filma Vlažnost Nikole Ljuce.

Tamara Dragičević je mlada zvezda u usponu na domaćoj sceni. Završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i poznata je po ulogama u tv serijama Miris kiše na Balkanu, Vojna akademija,  filmovima Montevideo, Bog te video, Bićemo prvaci sveta, Panama i Igra u tami.

Nebojša Milovanović je glumac koji je pozorišnoj publici najpoznatiji po brojnim ulogama u kultnim predstavama u matičnom Jugoslovenskom dramskom, ali i ostalim beogradskim pozorištima. Pored brojnih predstava, zapažene uloge ostvario je i u filmovima Lajanje na zvezde, Bure baruta, Đavolja varoš, Plavi voz, Kako su me ukrali Nemci, serijama Pozorište u kući, Vojna akademija i Čizmaši.