1201md

Fajront Republika i Njuz.net

Nakon spektakularne premijere održane 25. marta, priredba Fajront Republika uživo ponovo poziva publiku u utorak, 16. aprila od 21h na isto mesto – u veliku salu Doma Omladine. Ako je sudeći po prvoj priredbi i za drugu će se tražiti karta više.

U cilju promovisanja kvalitetnih i kreativnih humorističkih snaga ove zemlje, Fajront Republika nakon urnebesne ekipe novosadske serije ”Državni posao”, ovoga puta u goste dovodi genijalce iz Njuz.neta.

Njihove vesti, koje nas svakodnevno zasmejavaju i čine da malo lakše progutamo one prave, predstavljaju najbolji lek protiv često nepodnošljive realnosti i beg u neku šareniju, veseliju, izmaštanu stvarnost.

Desetine, pa čak i stotine hiljada poseta dnevno sajtu Njuz.net, dovoljno govore o razmerama ovog internet fenomena.

Konačno ćemo moći da vidimo ko se krije iza svih tih neodoljivih tekstova i vesti, a ”Njuzovci” će imati i težak zadatak da odluče da li će potpisati dokument koji će im Fajront Republika ponuditi.

Naime, kako saznajemo iz izvora bliskih predsedniku Fajront Republike, Njuz.net će biti pred teškom dilemom: da li da ostane bez Njuza, ili bez neta.

Uz standardni osvrt na aktuelnu društveno-političko-rijaliti-kriznu situaciju,domaćin i voditelj Zoran Kesić izvešće sa bendom Kesa i Bombone nekoliko duhovitih pesama, ključujući i novi hit – kompoziciju ”Haj ho,haj ho, ne damo Kosovo”.