plakat dom omladine web e1409825288873

Zoster u Beogradu i Novom Sadu

Grupa Zoster će održati veliki beogradski koncert u subotu, 11. oktobra u 21h u Domu omladine Beograda (sala Amerikana) na kome će pored starih, svirati i kompozicije sa novog albuma Srce uzavrelo koji se će se pojaviti na jesen. Dan ranije, 10. oktobra, održaće koncert u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu.

Album Srce uzavrelo koji će publici doneti ukupno deset novih pesama, najavljen je prvim singlom za pesmu „Gavrilo“, koji su snimili Eric Bajramović i Edin Zubčević u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, miks i mastering su rađeni u studiju Bauer u Ludvigsburgu (Nemačka), a album je producirao Edin Zubčević. Izlazak albuma najavljen je za jesen.

Muziku i tekst za singl „Gavrilo“, kao i za sve pesme na novom albumu, napisao je frontmen Zostera, Mario Knezović, dok su aranžman radili svi članovi benda, koji danas čine Mario Knezović (vokal), Atilla Aksoj (gitare), Adis Sirbubalo (klavijature i harmonika), Nikola Galić (bas gitara) i Goran Rebac (bubanj). Scenario, montažu, režiju, animaciju i dizajn spota potpisuje basista Nikola Galić, dok je snimatelj bio Srđan Šarić.

„Vrlo sam zadovoljan albumom i činjenicom da smo za ukupno 11 radnih dana završili sve, od snimanja do masteringa, a pjesmom Gavrilo najavljujemo novi album kojim će publika, nadamo se, biti zadovoljna jednako kao i članovi Zostera“, rekao je tom prilikom frontmen Mario Knezović.

Nakon humanitarnih koncerata u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci, kao i nekoliko festivala u regionu, grupa Zoster kreće na jesenju turneju u okviru koje će 7. septembra biti deo „JA BiH festivala“ u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Nakon toga bend kreće na mini turneju po Holandiji i Nemačkoj, da bi ih po povratku iz Evrope sa velikim iščekivanjem „konačno“ dočekali u Novom Sadu, 10. oktobra u Omladinskom centru CK13 i Beogradu, 11. oktobra na velikom beogradskom koncertu u Domu omladine (sala Amerikana).

Karte za beogradski koncert će biti puštene u prodaju od četvrtka, 4. septembra putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, TC Sremska. Za novosadski koncert karte po preptrodajnoj ceni od 500rsd se mogu kupiti u prostorijama CK13 od petka, 5. septembra svakog dana od 16h do 23h i nedeljom kada ima programa.

Cena karte (Beograd): do 12. septembra po promotivnoj ceni od 500 dinara, pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 900 dinara.

Cena karte (Novi Sad): pretprodaja 500 dinara, na dan koncerta će biti 800 dinara. Zbog kapaciteta kluba broj karata je ograničen!