ekskluzivno trejler za film lavi

Ekskluzivno – trejler za film Lavirint – nemoguće bekstvo

Objavljen je prvi trejler za jedan od filmova koji se najviše očekuje ove godine – “Lavirint – nemoguće bekstvo”, priču o post-apokaliptičnom svetu u kome živi zajednica mladića kojima je izbrisano sećanje. Nakon saznanja da su zarobljeni u svojevrsnom lavirintu, udružuju snage kao “trkači” i pokušavaju da pobegnu. U bioskopima širom zemlje od 18. septembra!

Film je zasnovan na romanu “Lavirint – nemoguće bekstvo” Džejmsa Dašnera (James Dashner), koji će se u domaćim knjižarama naći u maju u izdanju kuće “Urbanreads”.

Tomas se budi u liftu, u trenutku zna samo svoje ime…Upoznaje momke koji preživljavaju na “proplanku” već dve godine, pokušavajući da pronađu način da pobegnu kroz lavirint koji okružuje njihov životni prostor. Mladići sami uzgajaju hranu i obezbeđuju osnovne stvari za život. Svakih trideset dana u zajednicu stiže novi mladić. Njihov svet počinje brzo da se menja nakon što u njega dospe devojka sa čudnom porukom.

Film je režirao Ves Bol (Wes Ball), a dečake u filmu “Lavirint – nemoguće besktvo” tumače Dilan O’Brajen (Dylan O’Brien), Vil Pulter (Will Poulter) i odlični Tomas Brodi – Sangster (Tomas Brodi Sangster).