Screen Shot 2019 08 14 at 12.17.12

BILO JEDNOM…U HOLIVUDU se ne propušta!

Sreda 14. avgust – bioskop Cineplexx UŠĆE (20h)

Beogradska premijera dugo očekivanog filma ovog leta, po nekima i godine, „Bilo jednom… u Holivudu“ održaće se u sredu 14. avgusta u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Nekadašnja zvezda vestern TV serija, poznati kaskader i talentovana lepotica sprovešće gledaoce kroz seriju događaja davne 1969. godine u devetom Tarantinovom filmu.

„Bilo jednom… u Holivudu“ nas vraća u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, davne 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Ulaznice za beogradsku premijeru ljubitelji Tarantinovih filmova mogu da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center ili uz Cineplexx bonus karticu. Kroz priču Šeron, Rika i Klifa posetici bioskopa biće u prilici da osete poslednje zlatne momente Holivuda na velikom bioskopskom platnu!

Na repertoaru svih bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina „Bilo jednom… u Holivudu“ naći će se od 15. avgusta!