Very Cavallari 2

E! POSTAJE “SHE!”

 

 Kao mreža koja  koja prikazuje žene sa jakim stavom, E! će se pretvoriti u “SHE!”  (Ona)  na svim platformama da bi proslavili međunarodni Dan žena, u petak  8. marta.  “SHE!” inicijativa, koja će biti prisutna na celoj mreži, u televizijskom programu, na digitalnim kanalima i društvenim mrežama, pozdraviće žene koje rukovode širom sveta i preneće osnažujuće poruke žena sa kanala E! Program posvećen ženama je počeo već  3. marta ali ima svoje finale  u petak 8. marta kada se logo kanala E! transformiše u “SHE!” na 24 sata.

Na E! Newstokom cele nedelje se može pogledati serija priča o uticajnim ženama koja doprinose svojoj zajednici. Od mladih žena izvršnih producenata koje su preuzele Holivud, do moćnih vlasnica sopstvenih kompanija. Ostali intervjui uključiće Nelufar Hedayat izbeglu iz Avganistana koja je postala istraživački novinar, i koja sebe stavlja u opasnost da razotkrije krijumčarenje, a biće razgovor i sa fotografkinjom Kate Parker koja privlači pažnju poznatih ličnosti prema mladim osobama koje prave razliku u društvu.

Dodatno, svaka epizoda emisije Busy Tonight, koju vodi  Busy Philipps, 8. marta u ponoć i 11. marta u 22:00 prikazaće snažne žene, među kojima je aktivistkinja i glumica America Ferrara, komičarka Margaret Cho, kuvarski ekspert  Elizabeth Chambers i  glumice iz hit serije  One Day At A Time, Rita Moreno, Justina Machado, Gloria Calderon Kellett.

Nedelja posvećena ženama završava se uz Dan žena i program pod logotipom  “SHE!” koji obuhvata poznate jake žene u serijama:  Keeping Up with the KardashiansVery CavallariBusy Tonight,Daily PopSHE! News.

O NBCUniversal International Networks 

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na  165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24u Velikoj Britaniji i The Style Networku Australiji. NBCUniversal News Groupjedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja  kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.