black joker na we ride turneji 28

Black Joker na We ride turneji

 Nakon aktivne i uspešne 2012. godine i mnogobrojnih nastupa, od kojih se izdvajaju oni na banjalučkom Demo festu i čuvenoj Zaječarskoj Gitarijadi, sastav Black Joker iz Pirota kreće na We ride turneju po regionu.

“Ideja da se bend, kao i cela pirotska scena, predstave širem auditorijumu biće realizovana uz pomoć Udruženja građana Osveženje.”, informisao nas je Vladimir Kostić, bas gitarista.

Jokeri će predstojeće nastupe iskoristiti kako bi se što više ljudi upoznalo sa njihovom muzikom i demo EP izdanjem „Outlaw vol 1″. Do sada potvrđeni koncerti su: 14. mart, Dimitrovgrad; 22. mart, Bor; 23. mart, Zaječar; 28. mart, Niš; 29. mart, Babušnica.

“Na svim nastupima sviraćemo autorske pesme, ali i omiljene obrade pesama i bendova koji su najviše uticali na muzički izraz Jokera. Istovremeno pripremamo snimanje spota i nastavljamo rad na prvom albumu. Ipak, najviše volimo žive svirke i razmenu energije sa publikom, te zato jedva čekamo predstojeće nastupe.”, zaključio je Kostić, otkrivši planove svog benda.

Iz tabora perspektivnog pirotskog sastava nagoveštavaju da će uskoro zasvirati i u susednim državama.