Foto Mario Biondi GUR5342alta foto Gianluca Saragò

Bitefartcafe okuplja evropske zvezde

Italijanski džez i soul muzičar, Mario Biondi i mlada belgijska kantautorka, Selah Sue, raskrčili su svoj put i na svetskoj muzičkoj sceni, a u Beograd stižu u razmaku od samo nedelju dana. Ipak, oni su izabrali da održe manje i intimnije koncerte, za najveće fanove, a za koncertni prostor su odabrali klub Bitefartcafe, koji je poznat po istančanom ukusu, kada je muzički program u pitanju.

Naime, Mario Biondi će održati dva klupska koncerta, 9. i 10. marta. Iako je nastup na dan žena izostao, ovo će definitivno biti idealan poklon svakoj dami, te će i njihovim jačim polovinama skratiti muke pri odabiru poklona. Mario Biondi je u Beogradu nastupio prvi put pre godinu i po dana, na Musicology festivalu i postao apsolutni miljenik ovdašnje publike. Nakon ovog nastupa, izdao je novi album „Beyond“, koji će predstaviti na koncertima u Bitefartcafeu.

Sela Sju (Selah Sue) je svoje mesto na muzičkoj sceni ustoličila hitom „This World“ i nakon toga nastavila da niže hitove i iznenađuje svojom muzičkom zrelošću, iako joj je samo 26 godina. Sela će, sa svojim bendom, takođe u klubu Bitefartcafe, 17. marta, premijerno predstaviti svoj novi album „Reason“, ali i izvesti hitove sa prvog albuma. Sela je poznata kao umetnica koja svoju muziku nikada nije prepuštala kompromisu i koja pesmama potpuno prenosi na slušaoca sve ono što je u tom trenutku na neki način pomera i dotiče.

Mario i Sela su izrazili zadovoljstvo što će u Beogradu svirati u manjem prostoru, za 400 najvernijih fanova koji su prvi stigli do svoje karte. Kako kažu, ovakvi intimni koncerti, na kojima imaju priliku da se povežu sa svojom publikom, im jako nedostaju.

Karte za oba koncerta možete pronaći na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets.