novi spot grupe vrooom 148

Beogradski koncert grupe Vrooom

Grupa Vrooom održaće 12. aprila u beogradskom Kulturnom centru Grad koncert na kome će premijerno izvesti neke od numera koje će se pojaviti početkom leta na njihovom novom albumu, uključujući i singl Output čije se objavljivanje očekuje u drugoj polovini aprila. Koncert počinje tačno u 22.30h, a cena ulaznice je 300 dinara.

Još energičniji zvuk obojen savremenim electro i synthpunk motivima uz Marka Grubića i Lava Bratušu izvešće Tamara Kojić (glas), koja je već nastupala sa Vrooomom i sasvim novi član Tamara Bijelić (glas i klavijature). Iz opravdanih, a lepih razloga, Vanja Vukotić će narednih godinu dana biti posvećena samo studijskom radu sa grupom.

Nakon koncerta vas očekuje eklektičan i intrigantan DJ set, koji će početi zajedničkim nastupom Vroooma i DJ dua sa kojim će grupa u bliskoj budućnosti sarađivati, a čiji će identitet biti sakriven do samog nastupa.

Promociju novog singla Vrooom će održati i u Novom sadu 26. aprila, a zatim sledi niz koncerata na kojima će se između ostalog predstaviti novi album čije se objavljivanje planira za početak leta.