IMG 3854

Na koje ćete svirke ići ovog vikenda?

Ovo su naše preporuke za izlazak u Beogradu. Voljni smo da čujemo i vaše predloge, jer ko što to volimo često da istaknemo, sve je više odličnih klubova u kojima se možete osećati lepo i prijatno, a i bendovi kao da su sve veći kreativci i profesionalci. Svima svaka čast, a i vama koji ste uvek spremni za odličan provod, čak i ako ste imali tešku nedelju. Vikend i slavlje mogu da počnu!

PETAK 24/02

DE PUTA MADRE/Jolly Roger Pub

Mladi bend iz Mladenovca koji ne zvuči uopšte toliko mlado kada je reč o svirci, ovog petka su sa vama u već sada kultnom „Jolly Roger“ pabu. Šestočlani energični sastav će vas sigurno podići na noge, ako vam uopšte dozvole da sednete, jer pretežno rock hitovi koje izvode vas teraju da vrckate sve vreme. Prelepa pevačica Andrea u frontu i momci od kojih većina i veoma lepo peva. Ovo je mesto koje zbog velike posećenosti može slobodno i da ukine koncept rezervisanja, ali ako nije već sve rezervisano, pokušajte da to učinite na broj 061/6353814.

GIFT/Klub Dobrila

Glamurozna zabava bez premca je drugi naziv za GIFT-ove zurke. Bez premca, bez predaha, bez predrasuda, potpuno oslobođeni i prepušteni dobrim vibracijama prepustite se neobuzdanom plesu i vrcavoj energiji na koju navode ultimativni brit hitovi: Depeche Mode, David Bowie, Pulp, Placebo, Cure, Oasis, Smiths, New Order, Muse, Joy Division i mnogi drugi. Rezervišite svoje mesto na broj 0693627452. Ulaz je 300 dinara.

GIS MAJ ES / Soul Society

U svoj autorski izraz GIS MAJ ES implementira jazz fusion, progressive rock, funk i latino. Bend je osnovan 2008 godine. Sa tadašnjim gitaristom benda, Pecom Kozomarom, svoj prvi autorski album objavili su 2011 godine, pod nazivom “Spaced Out”, a singl “Unreachable” 2012 godine. Uskoro ulaze u studio i snimaju novi album, a sastav čine Sloba Dragović – Klavijature, Mladen Dragović – Bubanj, Bane Marković – Bas gitara i Gagi Hajnrih – Gitara. Ulaz: 300 dinara

LEZZ GO/Office Pub

Ko baš voli da partija i nije mu dovoljan izlazak u petak ili jednostavno više voli subote, uz „Lezz Go“ omaške nema. Iza hotela „Jugoslavija“ se nalazi „Office pub“, splav koji se posebno sviđa ljubiteljima rock klubova, jer enterijer odiše tim stilom. Međutim, muzika koja se tamo izvodi prelazi granice enterijera i možete čuti najnovije hitove, ali i stare pesme u novom ruhu. Dok vas pevačice iz ove šestorke animiraju ne samo glasovima, već i koreografijom.  A zadiviće vas i izvanredan vokal klavijaturiste koji ne briljira samo na klavijaturama. Rezervacije na 062 8008713.

SUBOTA 25/02

DI LUNA BLUES BAND I NATAŠA GUBERINIĆ / Soul Society

Nataša Guberinić, nastupiće sa preiskusnim bluzerima iz “Di Lune” koju su osnovali 1989. Sale Ranđelović – Ranđa i Dragan Marković – Mare, rodonačelnik bluza na ovim prostorima, koji je pokrenuo deset godina ranije “Bluz Kvintet” i nešto kasnije “Point Blank”. Okupili su se sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podele radost muziciranja i ljubav prema bluzu. Cena ulaznice: 200 dinara. Rezervacije: 063 377483.

PROFESORI/Jolly Roger Pub

Ko nije do sada posetio „Jolly Roger“, vreme je da to uradi. To je toplo, prijatno mesto gde se uvek osećate dobrodošlo i jednostavno svaki put je odlična atmosfera. Pored svega lepog što se u ovom pabu nudi, hrana je jedna od stvari koju valja da probate. Što bi se reklo, prste da poližete. Koji god bend da svira u ovom pabu, to znači da je dobar, jer se ovde muzici pridaje posebna pažnja. Večeras će vas zabavljati „Grupa 3“, a sutra bend „Profesori“ koji će izvoditi repertoar u pop/rock stilu ovog puta.

ST. LOUIS BAND/Petlja

Ispod mostarske petlje nalazi se klub koji sve više privlači ne samo posetilaca, već i muzičara. Ovaj bar pruža inovativan koncept koji Beograd kao prestonica noćnog života odavno zaslužuje. To je dnevni i noćni bar gde ste uvek dobrodošli. Bilo da ste svratili na partiju bilijara ili pikada sa društvom, popodnevnu kafu, ili ste rešili da svoje veče provedete uz odličnu živu svirku i raznovrstan izbor pića, zavucite se ispod mostarske petlje i uživajte. A ove subote baš na ovom mestu će vas prodrmati klupski bend „St. Louis“ koji izvodi muziku raznolikih žanrova u zanimljivim stilovima. Uvek ej guva, stoga rezervišite mesto na 066 25 00 25.

Lep provod!