1384039 597983393599206 1088554526 n

Najvažnije takmičenje naših skvoš juniora

U petak i subotu (2-3 oktobar) održava se SJO 2015. Ovo je najvažnije takmičenje naših skvoš juniora ove sezone. Takmičenje ima međunarodni karakrter i na njemu učestvuju deca iz Ukrajine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Srbije.

Naše male skvošere očekuje teška borba do trofeja, sportski direktor Skvoš asocijacije Srbije Ivan Đorđević rekao nam je da očekujemo najmanje tri trofeja za Srbiju “deca su spremna i što je još važnije izuzetno su motivisani da se pokažu u ovim jako teškim vremenima za srpski skvoš. Naš jedini način je da se sportom izborimo za pravo da postojimo kao sport i da zaštitimo našu kuću skvoša u Pinirskom Gradu. Očekujemo plasman među prva tri u kategorijama devojčica U15, i dečaka U15 i U19. Naravno, sem toga želimo da se i ove godine pokažemo i dokažemo kao dobri domaćini gostima.”

Da je sve spremno i da se očekuju jaki mečevi potvrdila nam je i Anđela Vrgotić koja će nastupiti za Srbiju u kategoriji U15 “jedva čekam da turnir počne i da izađem na teren. Spremale smo se za ovaj vikend od avgusta i sada je došlo vreme da pokažemo šta znamo.”

U srpskom taboru reketi si spremni, nadamo se da će na turniru sve proteći kako treba i da će skvoš u Pionirskom Gradu konačno i zasluženo dobiti svoje mesto. Držimo palčeve ovim malim sportistima i navijamo za njih. Finalni mečevi turnira odigraće se u subotu od 14 do 18 sati, a zatim sledi i ceremonija proglašenja pobednika po kategorijama.