plakat A3

Festival Telo kao životni kompas

Festival Telo kao životni kompasPsihoterapijska znanja u službi balansa duše i tela – obuke i preporuke održaće se po drugi put od 17. do 20. maja u Domu kulture Studentski grad. Oslušnite svoje potrebe, naučite nešto novo.

Festival okuplja psihologe, pedagoge, psihoterapeute i savetnike različitih psihoterapijskih pravaca u inspirativnoj ideji o značaju postojanja i korišćenja neraskidive veze duše i tela u psihoterapijskom i savetodavnom radu.

Svojim interesantnim pristupima i temama o vezi duše i tela i o korišćenju tela u psihoterapiji, kroz radionice i prikaze tehnika, predstavlja vam se i pruža osnovnu edukaciju u ovoj oblasti: konstruktivistički, geštalt, psihodramski, telesni, transakcioni, EFT i terapeuti sa znanjima i iskustvima u oblasti energo terapije, homeopatije, plesa Pet ritmova, terapije Bahovim kapima, tradicionalnim Thai tretmanima i drugi.

Ukoliko želite da isprobate različite tehnike za postizanje ravnoteže između duše i tela i upotpunite svoje znanje, Festival vam ove godine nudi integraciju znanja iz telesne psihoterapije, porodične psihoterapije, reikija, energoterapije, fizičkog teatra, plesa, terapije cvetnim esencijama, konstruktivističke psihoterapije, zdravstvene psihologije, geštalta, muzikoterapije, porodičnih konstalacija, aviva i aleksander tehnike, joge, kristaloterapije, psihodrame, transakcione analize, logopedije.