ID 10054128

Novogodišnje žurke u autobusu: Party bus aranžmani

Volite žurke ali i putovanja? Onda je za vas idealan doček Nove godine onaj koji obuhvata slavlje i turistički obilazak. Upoznajte zanimljiv koncept novogodišnje proslave, takozvane Party bus aražmane koji obuhvataju ture Srbijom ali i inostranstvom.

Ukoliko ste spremni za avanturu i ludi novogodišnji provod, možda je putovanje Party busom baš pravi izbor za doček 2014. godine. Provod počinje već u trenutku ulaska u autobus, baš kao što je to nekada na eksurzijama bilo. Primamljivo, zar ne?

Kuda ćete dalje otići i koliko će žurka trajati to zavisi od izabrane destinacije, kao i da li tura uključuje i noćenje.

Bitno je da već na početku ponenemo da se cena ovakve Nove godine kreće, u zavisnosti od aranžmana i agencije, od 35 E pa do 150 E.

Doček Nove godine na točkovima može vas odvesti u obilazak obližnjih evropskih gradova ili do zanimljivih domaćih destinacija.

Doček Nove godine Pary busom u inostranstvu

Novogodišnje Party bus ture uglavnom podrazumevaju putovanje i doček u Beču i Budimpešti.

Ovakvi novogodišnji aražmani obuhvataju prevoz autobusom i razgledanje grada, sa dočekom na nekom od gradskih trgova. U ova putovanja nije uključeno noćenje.

Cene se kreću od 35 do 55 E.

Doček Nove godine Pary busom u Srbiji

Veoma originalan način da proslavite dolazak 2014. godine u Srbiji jesu baš Party bus ture.

Primeri jedne ovakve zabave jesu višednevna putovanja koja obuhvataju obilaske, noćenje, proslavu Nove godine, ali i reprizu.

Jedno tako zanimljivo novogodišnje putovanje je organizovano u Autobusu iznenađenja, a koje uključuje tri dana, odnosno dva noćenja. Obezbeđeni su doručak i svečana večera, kao i piće na dan dočeka.

Koncept ove novogodišnje ture je da krenete u obilazak, npr., vinskih podruma, ali da niste upoznati sa tačnom destinacijom.

Cena je oko 150 E.

Iako često zamišljamo Novu godinu u glamuru i uz bogatu trpezu, putovanje i žurka u autobusu mogu takođe da budu za pamćenje i to kao prava zimska avantura.

foto: photostock at FreeDigitalPhotos.net