tepih

Tepih koji svetli

Praktično rešenje

Inovacija na tržištu nikada dosta. Kreativni ljudi ne prestaju da nas iznenađuju svojim inovativnim rešenjima, koja pored toga što su izuzetno zanimljiva, ona su izuzetno praktična – recimo kao što je tepih koji svetli…

Zvuči vam pomalo futuristički? Ali moramo da priznamo da je zanimljiva i sama pomisao da posedujete svetleći tepih. Grupa dizajnera danonoćno smišlja na koje sve načine da nam predstavi jednostavne i lepe predmete, koji pored toga što mogu da se koriste svakodnevno, isto tako odišu i svojom praktičnom notom, a opet ne gube na svojoj originalnosti.

Ovoga puta, prava atrakcija jeste tepih koji svetli. Naime, ovaj krajnje neobičan tepih je napravljen od sto оdsto vune, koja je vrlo kvalitetna, a samim tim i dugo će vam koristiti. Ali pored osnovnog sastava, tepih u sebi ima ručno upletene led lampice, zbog kojih kada stanete stopalom na njega, stvara se osećaj kao da ste na plesnom podijumu. Lampica svetle i odjednom, vi u mraku, na zvezdanom nebu. Tako da, ako planirate da zaglavite dubuko u noć uz bojazan da ćete matorce probuditi škljocanjem prekidača za svetlo, možete da odahnete. Svetleći tepih pošteđuje mnogih muka, pa čak i kada ustanete u toku noći sa željom da nešto gucnete iz frižidera, nećete više morati da psujete stvari u koje udarite na putu do cilja.

Možda dizajneri još uvek nisu izumeli Aladinov ćilim na kojem možemo da poletimo, ali za početak i svetleći tepih je sjajna stvar. Bravo za ideje!

Foto: publicdomainpic