savrsen muskarac
savrsen muskarac

Savršen muškarac

Po meri mnogih žena

Verovatno se pitate da li savršen muškarac postoji? Ne, ne postoji, ali da za jedan trenutak pomislimo da je ipak tako nešto moguće, kako bi izgledao? Savršeno, sastavljen od različitih delova poznatih ličnosti…

Do sada su mediji u nekoliko navrata pravili šale i zbilje na račun savršene žene. Uzimali delove tela poznatih glumica, pevačica i napravili prototip žene koju bi poželeo svaki muškarac. E, hajde sada malo da se mi našalimo i da vidimo koje bismo to delove tela „pozajmili” od različitih tipova muškaraca kako bismo stvorili jednog savršenog frajera, mislimo naravno na fizički izgled. Malo smo istraživali i ispitali pojedine dame i dobili zaista interesante odgovore. Kada se sve sabere i oduzme, evo kako bi gospodin super savršeni izgledao.

Savršen muškarac bi imao naravno savršene obrve, koje bi pratile finu liniju očiju. Mogle bi da budu pepeljasto braon nesto poput obrva Džordža Klunija. Mogle bi lepo da se podignu i upute vam znate „ono pitanje”.

Njegove usne bi mogle da budu poput onih koje ima sve poplarniji glumac Robert Patison, mekane, nežne roze boje spremne da poljube, ali i da zagrizu ako je to potrebno, kao što je to činio u ulozi vampira u filmu koji je postao pravi kulturni fenomen (mislimo na ženski deo publike) – „Sumrak”.

Nos ćemo za kratko vreme pozajmiti od Krisa Kornela, nekadašnjeg pevača „Audioslave-a”. Kada bolje razmislimo, ukrašćemo i njegove oči, koje izgledaju setno i zamišljeno, a baš takve devojke vole. Pogledate u njegove oči i nemate pojma šta vam misli i kakvu tajnu krije od vas.

Ovog puta, Hju Džekmen izgleda kao vrlo poželjan kandidat barem što se tiče njegovih mišićavih bicepsa, u šta smo mogli da se uverimo ako smo pogledali film „X-man”.

Šake i prsti Džonija Depa, obavezno!

A torzo? Edrijan Brodi defitivno. Da li ste videli kako je doveo svoje telo do savršentsva. Počeo kao žgoljavko u filmu „Pijanista”, a završio kao opaki baja sa „bezobraznim” bicepsima i tricepsima u „Predatoru”. Samo nismo sigrni ko je predator u tom filmu.

Ogromna, mišićava i jaka leđa ima Micad Bruks iz serije „Prava krv”. Onda ce ih takva imati i naš savršen muškarac.

Ravan stomak sa savršenim redom pločica mažnjavamo od Metju Mekonahija. Kad god ga pogledate pomislili biste da je alergičan na majicu, jer je nikada ne nosi, a i kada bi je nosio ne bismo znali da ima tako dobar stomak.

Došla je na red i zadnjica. Ta čast pripada poznatom teniseru sveta Rafaelu Nadalu. Toliko je delova tela koje bismo „pozajmili” od Bekama, ali ovoga puta uzimamo njegove mišićave noge. Može da ponese plaketu fudbalera sa najboljim nogama.

Naravno, ovaj savršen muškarac bavio bi se svim mogućim sportovima i ništa mu ne bi bilo teško. Ura!

Foto: Wiki