bogovi i krov sveta

Bogovi su pali na Krov sveta

Vanzemaljci su među nama

Planinski masiv na granici Tibeta i Kine krije veliku tajnu! U pećinama tog predela, arheolozi su još davne 1938. godine pronašli grobnice sa čudnim skeletima. Legenda kaže da su tu sahranjeni bogovi koji su došli sa neba…

Kada su se susreli sa čudnim grobnicama, arheolozi su mislili da su skeleti ustvari ostaci čovekolikih majmuna. (Ni jedan majmun ne poznaje obred sahranjivanja). Tek kada su pored grobnica pronašli i okamenjene diskove, shvatili su da su na tragu nečem većem i mnogo mističnijem. Disk je ličio na neki čudan predmet iz kamenog doba. U sredini je imao rupu, a unaokolo su po njemu, spiralno utisnuti simboli nepoznatog jezika.

Disk je punih dvadeset godina okupirao pažnju kineskih naučnika. Konačno ga je dešifrovao dr Cum Um Nuiju. Pekinška Akademija za praistoriju zabranila mu je da obelodani značenje simbola i da ih iznese u javnost. Ono što nije moglo da se zataška jeste suština onoga što je pisalo, a to je da su vanzemaljci odavno na našoj planeti, a da su njihovi predstavnici poznati kao narod Čopa (negde ih zovu Dropi).

O ovom neobičnom narodu prvi put se čulo 1947.godine, kada je disk došao do engleskog arheologa Roberta Evansa. On je čuo za poreklo ovog predmeta i hitro se uputio njegovim tragom sve do Tibeta. Došao je sam u svetu zemlju naroda Čopa (Dropa), za koju tibetanski narod smatra da je naseljena bićima iz svemira.

Ono što je Evans tamo saznao ostalo je tajna sve do kraja njegovog života. On se tada susreo sa predstavnikom naroda Čopa, čiji su preci navodno došli na Zemlju sa planete Sci iz sazvežđa Sirijus. Kako on tvrdi, prvi put su našu planetu posetili pre 12 000 godina. Sletanje baš u ove nepristupačne krajeve bilo je prinudno, zbog teškog kvara na letelici. Nikada nisu uspeli da se vrate kući.

Smatra se da su mnogi od došljaka baš tada i poginuli. Nekoliko njih je preživelo i povuklo se duboko u pećine Himalaja, izbegavajući bilo kakav kontakt sa našom civilizacijom.
Dvadeset godina nakon Evansove posete svetoj zemlji Čopa, u pećinama je pronađeno još 716 diskova, nalik onim pređašnjim. Svaki od njih nosio je svoj zapis, zagonetku. Na njima su ispisane „odiseje” svemirskih putnika, njihove rute, sudbine, ciljevi, iskustva…

Domorodačka plemena iz okolnih pećina nisu bila gostoljubiva prema čudnim malenim bićima, žućkaste kože i velike, duguljaste glave. Nisu shvatili miroljubiv karakter stranaca, te su ih nemilosrdno lovili i ubijali. Smatra se da su vremenom sklopili primirje te se asimilovali sa njima i izmešali genetski sastav.

Da diskovi čuvaju podatke o paleokontaktima, potvrđuju i legende naroda koji žive na tim prostorima. Sve priče govore o izduženim bićima „ljudima sa neba” koji su iznenada došli među njih. Opis vanzemaljaca savršeno odgovara skeletima pronađenim u pećinama.

Nekoliko diskova poslato je u Rusiju na dalje proučavanje. Naučnicu su do sada otkrili da su sačinjeni od kobalta i nekih drugih plemenitih metala. Kada se postave u određeni položaj ploče počinju da vibriraju i sviraju kao da kroz njih protiče struja.

Bilo da ih nazivamo Čopama, Dropima, bogovima, svemircima, ljudima sa neba, oni su sa sobom poneli prtljag koji nam je sve objasnio… Ostalo je samo da verujemo…