Strah od Džeki Čena – album prvenac

Felix records i Guitar Nation Serbia organizuju promociju prvog albuma grupe Strah od Džeki Čena u petak, 2. juna u 13h u MK Metropolis. Makedonska 21. Istoimeni album grupe Strah od Džeki Čena iz Gornjeg Milanovca objavljen je u februaru 2017. za etiketu Felix records, a sniman je u studiju Paradox u Smederevu.

Strah od Džeki Čena je izuzetno zanimljiv bend iz Gornjeg Milanovca koji u svojim pesmama koristi dosta žanrova i stilova, a neko najbliže objašnjenje je da sviraju RnR crossover sa ukusom alter rocka. Iako u svom gradu imaju jako posećene koncerte a može se reći i kultni status već duži niz godina, široj javnosti su postali poznatiji nakon pobede na Belgrade Demo Festu 2014te.

Nakon toga su nastupali na Belgrade Beer festu, Lake festu u Nikšiću, KST maskenbalu i na još nekoliko festivala širom Srbije kao predgrupe našim afirmisanim izvođačima, uz redovne koncerte u svom gradu. 2015te izbacuju prvi singl i spot za pesmu “Brisel” a 2016te Felix records ulaže u snimanje ostatka materijala i objavljivanje njihovog albuma. Album izlazi početkom 2017te koji za sad prate još dva spota za pesme “Slobodan dan” i “Zaboravljaš”. U planu za naredni period je snimanje još nekoliko spotova kao i koncertne promocije i nastupi širom Srbije.

Bend čine Marko Pavlović – gitara, prateći vokal, Marko Božović – vokal. Andrija Jovanović – bubanj, Jovan Dmitrović – bas gitara, i Stefan Dimitrijević – gitara.