grcka

Primamljive destinacije za vrelo leto

Sunce samo što je krenulo da nas greje, a već su počeli da se kuju planovi gde se uputiti ovog leta na more. Miris maslinovog ulja, pesak pod prstima, koža puna soli, ceo kofer  letnje odeće, pitate se čije će more biti najlepše ove sezone? Nama su se dopale sledeće destinacije, a možda baš i vi dobijete ideju pa uplatite aranžman i zbrišete van užurbanog grada.

 

Sunčev Breg

Bugarska je poslednjih godina idealna destinacije za sve uzraste, što zbog toplog mora, tako i zbog povoljnih cena za naše građane koji letuju tamo. Sunce turiste dočekuje i ispraća od maja pa sve do oktobra. Savršena destinacije ovoge leta može da bude Sunčev Breg. Sve posetioce ovog mesta će dočekati zanimljivi akva parkovi, restorani sa odličnom evropskom kuhinjom, prijatna šetališta, toplo more, ljubazni domaćini. Savršen aranžman može da se pronađe za 350 evra, a obuhvata 10 noćenja sa all inclusive ponudom u hotelu Regina, sa tri zvezdice i autobuskim prevozom. Ako želite da uživate i da ne mislite, ovo je prava stvar za vas!

 

Kosta Dorada

Volite španski jezik, špansku kulturu, kuhinju i temperament? Onda je savršeno vreme da se ovog leta upustite u pravu avanturu i odletite pravo u Kosta Doradu, u Kataloniji. Kristalno čisto more, vinogradi, prijatna mediteranska klima, duge peščane plaže i vrelo Sunce, sve će vas ovo sačekati u jednom od populanih letovališta Salou. Oni koji imaju dublji džep i ne žale para, početkom septembra mogu da pronađu aranžman za oko 650 evra a obuhvata deset dana polu pansiona u hotelu sa tri zvezdice i avio prevozom.

 

Nea Vrasna

Ovo šarmanto mesto, nalazi se oko 70 kilometara istočno od Soluna. Ko želi pravi porodični odmor, čisto i toplo more, ukusnu grčku kuhinju, nasmejane domaćine, pristupačne cene, Nea Vrasna može da bude pun pogodan za ovo leto. Bilo da idete sa prijateljima ili porodicom, uživaćete u sadržaju koje ova mesto nudi svim posetiocima. Za nekih 150, možete platiti aranžman koji obuhvata deset dana noćenja u određenoj vili, sa autobuskim prevozom.

 

Hvar

Jedna od najlepših destinacija hrvatskog primorja je zasigurno Hvar! Borove šume, predivna arhitektura Hvara, bogat noćni život, fantastične plaže, popularni izleti brodom, topli dani i prijatne noći oduševiće svakog turistu, koji se odluči da ovog leta poseti ovo neverovatno ostvrvo. Aranžman se može naći već za 160 evra a obuhvata sedam noćenja sa doručkom u hotelu sa dve zvezdice.