Od A do Škola 2

 „Od A do Škola“ u Delta City-ju!

U susret novoj školskoj godini, za sve đake i njihove roditelje, u atrijumu Delta City-ja, biće organizovana zabavno edukativna manifestacija „Od A do Škola“ u okviru koje će svi zainteresovani imati priliku da se druže i pohađaju brojne zabavne i edukativne radionice do 4. septembra, svakog dana u terminu od 11 do 20 časova.

Najmlađi posetioci imaće mogućnost da učestvuju u školama slikanja, srpskog i engleskog jezika, matematike, fizike ali i budu deo brojnih radionica i sportskih aktivnosti koji su samo deo programa predstojeće zabavno edukativne manifestacije koja ima za cilj da kroz igru i zabavu što bolje pripremi đake za prve školske dane.

U okviru ove manifestacije, 30. avgusta, biće organizovano i takmičenje gde će se dečaci i devojčice boriti za titulu „Najspremnijeg đaka prvaka“ kroz učestvovanje u zabavnim igricama koje pokazuju znanje i spremnost za polazak u školu.

Zainteresovani budući školarci će moći da se prijave za učešće na takmičenju na info pultu Delta City-ja od 27. do 30. avgusta, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Detaljan raspored i tačan program održavanja radionica možete pronaći na sajtu www.deltacity.rs.