Crni Andjeo El Angel 7950R

Crni Anđeo u produkciji Pedra Almodovara

FEST 2019 u nedelju 24. februara obeležiće argentinski triler u produkciji Pedra Almodovara, Crni Anđeo”  (El Angel) i zvezde filma Čino Darin i Lorenzo Fero koji su ekskluzivni gosti Beograda i FEST-a.  

Crni anđeo” se premijerno prikazuje u nedelju 24. februara u 19:30 u Kombank dorani(bivši Dom sindikata) gde će se glavni glumci pokloniti publici nakon projekcije. Pre toga u 13 časova u press sali FEST-a  glumci će razgovarati sa srpskim novinarima.

Triler “Crni Anđeo” u režiji Luisa Ortege, premijerno je prikazan na festivalu u Kanu. Producent je  Pedro Almodovar, a film se bavi istinitom pričom o serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, reditelj Ortega se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti – Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan, i izgleda kao pravi anđeo. Ovaj film pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama, i oplemenjen momentima humora.

Dodatni termini kada se može pogledati film “Crni anđeo”: 
25. februar u 12:00 u Kombank dvorani, 27. februar u 18:00 u bioskopu Cineplexx Big Beograd, 28, februara u 20:30 u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, 01. marta u 20:30 u Art bioskopu Kolarac i 02. marta u 22:00 u Cinegrand bioskopu – Capitol Park Rakovica.