Screen Shot 2019 04 01 at 21.54.36

NOVO LICE IZ SRBIJE NA 24KITCHEN KANALU

TV kanal 24Kitchen, na kojem možemo da gledamo neke od najpoznatijih svetskih kuvara, predstaviće 10. maja gledaocima u celom regionu novu emisiju „Nina Babić: moja francuska pekarica“ u kojoj će im ova Beograđanka preneti svoje znanje i ljubav prema francuskim poslasticama.

Omiljeni kulinarski kanal 24Kitchen s ponosom najavljuje početak emitovanja nove emisije u kojoj glavnu ulogu ima srpska predstavnica – Nina Babić! Premijera serijala „Nina Babić: Moja francuska pekarica“očekuje nas 10. maja u 13h, a Nina će tokom 16 epizoda podeliti s gledaocima neke od svojih čuvenih recepata za pripremanje neodoljivih kolača i peciva, koji svojim mirisima i ukusima vode direktno na ulice Pariza.

fffaa2ed d762 49eb b970 b8e48fa9f8f4

Iako je Ninu karijera vodila u svet marketinga, ona je svoju pravu ljubav pronašla među očaravajućim mirisima tek ispečenih kolača i peciva i sveže umućenih filova. Vlasnica je poslastičarnice za proizvodnju slatkih delikatesa „Gđa Mirkov“, koja se nalazi u Beogradu i postoji od 2015. godine. Ono što će otkriti u emisiji „Nina Babić: Moja francuska pekarica“,  jeste kako pripremiti jednostavne kolače za svaku priliku, a u isto vreme u njih udahnuti ukuse uzbudljive francuske kuhinje. 

“Pre nekoliko godina, konačno sam skupila hrabrost da počnem da pravim kolače. I to fine francuske kolače, božanstvene i slasne. Kolači su nekako kao život. Traže i disciplinu i strast. Stalno učenje. Istrajnost. I baš kao i u životu, ništa nije slatko kao uspeh. Ili, ovom našem slatkom svetu – kao kad savladate neki naročito težak kolač, pa ga onda još i pojedete. Ja verujem da ne morate da živite u Parizu da biste uživali u klasičnim francuskim kolačima. Uz moje savete, proverene recepte i sitne trikove, uskoro ćemo zajedno uživati u ukusima Pariza.” – izjavila je Nina.

Emisiju „Nina Babić: Moja francuska pekarica“gledajte od 10. maja, svakog petka u 13h.