Nova Iskra radionica 1

Nova Iskra na Mikseru

Dizajn inkubator NOVA ISKRA će svoj redovni edukativni program ove nedelje realizovati u saradnji sa ovogodišnjim izdanjem Mikser festivala, koji se odvija šširom Savamale od 28.5. do 02.06.

Festival će ove godine u svojoj matičnoj lokaciji Mikser House upriličiti Dizajn maraton, seriju prezentacija mladih dizajnera, učensika Mikserovih konkursa Ghost Project i Young Balkan Designers. To je i odlična prilika da se u saradnji sa Novom Iskrom organizuju specijalne “kondicione pripreme”, tokom kojih će Dušan Vulović zajedno sa timom Nove Iskre upriličiti radionicu posvećenu prezentacionim veštinama, odnosno načinima kvalitetne komunikacije sa publikom i klijentima.

Radionica će biti održžana u četvrtak, 30. maja u periodu od 17 do 19h u prostorijama Nove Iskre (Gavrila Principa 43). Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na e-mail office@mikser.rs sa subject-om “Radionica Nova Iskra” do srede, 29. maja u ponoć.

U petak, 31. maja od 15 do 19 časova vrata Nove Iskre biti otvorena za sve zainteresovane kolege, posetioce, goste i učesnike Miksera kao i šširu javnost, u okviru redovnog Otvorenog dana NOVE ISKRE.