upoznajte gospodina marinatora

Upoznajte gospodina Marinatora

Gospodin Marinator ili Mr. Marinator može veoma lako biti izabran za najotkačeniji gedžet ovogodišnjeg CES-a. Pogledajte šta on u stvari radi.

Bilo da ste iskusan kuvar ili samo ljubitelj dobre (ili vaše) kuhinje, definitivno znate šta je marinada. Od sada, više nije potrebno da sami potapate hranu u vešto pripremljenoj marinadi, Gospodin Marinator će to uraditi za vas.

Marinada je proces potapanja hrane u začinskoj tečnosti pre pripreme. U zavisnosti od tipa hrane (najčešće meso), zavise i začini ali i ostali sastojci marinade.

Iako se na prvi pogled može desiti da se zapitate “čemu to služi iako izgleda da radi”, ovaj proizvod mariniranju hrane pristupa iz vrlo inovativnog ugla – pomoću vakuuma, širi pore hrane, čime se dozvoljava da više marinade dospe u samu hranu, i time je učini ukusnijom. Treba napomenuti da je Mr. Marinator originalno iz Rusije, gde je svoju premijeru doživeo još početkom 2013. godine. U skladu sa tim, u nastavku pogledajte i “adekvatnu” Top Shop reklamu za njega i slobodno se nasmejte.

Sigurno će ovaj Marinator naći put do kuhinja nekih restorana koji će tako pripremljenu hranu dobro naplatiti, ali i do kuhinja nekih ljubitelja ovakvih simpatično-čudnovatih gedžeta. Od sada marinade više neće biti iste. O Mr. Marinatoru možete više saznati na stranici Intelli Inovations, Ltd.

Foto: YouTube