IFA2013 Logo
IFA2013 Logo

Počinje IFA 2013

U petak počinje IFA 2013 – drugi najbitniji događaj u Evropi kada su u pitanju razni uređaji koji nam stalno privlače pažnju – od mobilnih telefona do televizora…

U svetu potrošačke tehnike, najbitniji sajmovi i događaji u Evropi, dešavaju se upravo u Nemačkoj. Tokom godine, dva su događaja koja zaokružuju priču o tehničkim uređajima koji se pojavljuju skoro svaki dan – CeBIT i IFA. Da li ima potrebe za dva ovakva događaja?

Iako se svi proizvođači ovih uređaja koncentrišu da u novu godinu krenu sa ponudom novih uređaja, vremenom, kraj godine se iskristalisao kao period u kome se najviše kupuje a samim tim i zarađuje. Iz tog razloga, IFA predstavlja svojevrsan uvod u pred-novogodišnji period kupovine. Upravo IFA popunjava ovaj prazan prostor u svetu potrošačke tehnike.

Nakon letnjih odmora i redovnog zatišja na tržištu, mnogi su krenuli “žestoko” sa svojim promocijama, bilo da se radi o proizvođačima multimedijalnih, kuhinjskih, mobilnih, video/audio i telekomunikacionih (i ostalih tipova) aparata i komponenti. Po prostoru koji je rezervisan za aparate za kućnu zabavu, moglo bi se zaključiti da je akcenat ovogodišnjeg IFA sajma upravo na ovom segmentu.

Ukoliko niste u prilici da uživo prisustvujete ovom događaju, deo atmosfere možete doživeti kroz upotrebu aplikacija za Android i iOS platforme. Naravno, ukoliko ste jedan od onih koji će biti u Berlinu tokom ovog sajma, za vas će ove aplikacije biti neophodne za lako snalaženje među svim novitetima.

U narednih par dana, uživaćemo u najavama velikih igrača, šta je to što će nam predstaviti u Berlinu. Sigurno će biti interesantno.