u potrazi za pravim 303

U potrazi za pravim

Zadovoljne i zadovoljene

Ako je ovo pitanje počelo da vas zanima, trebalo bi da počnete da osluškujete svoju vezu i saznate da li je on taj. Šta je ono što njega mora da krasi kako biste znale da imate čoveka na kojeg možete da se oslonite?

Ako se svađate sa svojim partnerom, to nije strašno, to je ponekad dobro za vezu. Znajte da se prosečni parovi veoma često svađaju, čak 2 455 puta godišnje. To i nije neki pokazitelj da vam je loše u vezi, samo glasno razmenjujete stavove. Pravi muškarac zna da sluša svoju partnerku. Znaćete da vas pažljivo sluša kada pokaže brigu za vaš posao ili želi da vam pomogne da rešite razmirice sa roditeljima. Takođe, uvek je tu vam pruži svu potrebnu podršku ma makar to bilo čekanje ispred ordinacije zubara, on je tu.

Žene, vrlo često znaju da žrtvuju jedan deo sebe ako ne i mnogo veći deo, samo da bi postojeća veza uspela. Sa pravim muškarcem nećete imati potrebe za tim. Njemu nećete morati da se pravdate što ste u prošlosti možda imale malo divljiju stranu i znale da ludujete. On se neće groziti na vašu prošlost, njemu će to biti veoma zanimljivo. Nema krivice, niti zamerki, on vas voli i vašu prošlost, nema nikakvog prebacivanja.

Često su nas mame učile da je ženska intuicija i te kako važna u proceni partnera, pa smo silom prilika žene imale mogućnosti i da pozovu svoju intuiciju kada su bile u nedoumici. Ako mu verujete, a pri tom naučite vremenom da zaista možete da mu verujete u svakom smislu, on je taj. Ako ste primetili da vam je život bogat istim prijateljima, hobijima, navikama koje ste jednostavno imale pre njega, a sada vam se to čini nekako još boljim, on je taj. Jer pravi muškarac vas neće sputavati u vašim namerama da upišete kik boks, ako to volite, idete na časove joge, učite grčki ili ludovati sa prijateljima do kasno u noć.

Zbog pravog ćete poželeti da budete još bolja osoba, a on će biti izuzetno ponosan na vas. Takođe, pravi muškarac nije sebičan u seksu, pa će se veoma truditi oko svoje lepše polovine. Njemu jeste stalo da budete zadovoljni i zadovoljeni, a to nije mala stvar.

foto: publicdomainpic