1700993408 VID 2272 750x499 1
Foto: Klub Karbon 

Uključite se u akciju “BEAUTY BAG”! Vas neće koštati mnogo, a ženama i deci u sigurnoj kući značiće sve

Akcija „BEAUTY BAG“ je pokrenuta 2015. godine i od tada se svake godine tradicionalno organizuje u decembru, pod vođstvom Rotary kluba Beograd Singidunum.

Cilj akcije je sakupljanje kozmetičkih proizvoda svih vrsta za dame iz sigurnih kuća. Pokloni se sakupljaju, sortiraju i pakuju u setove, koji se za praznike doniraju štićenicama u sigurnim kućama u Beogradu, Pančevu i širom zemlje.

Do sada su se donacije skupljale isključivo od kompanija, ove godine organizatori su odlučili da prošire akciju i pozivaju sugrađane da im pomognu u tome.

Proizvodi koji dolaze u obzir su: mleko za telo, kupka, sapuni, šamponi, balzami i drugi preparati za negu kože i kose, ženski higijenski proizvodi, maske za lice, ali i šminka, četke i gumice za kosu, lakovi za nokte. Artikli koji su uvek potrebni sigurnim kućama su i veš, hulahopke i odeća za spavanje.

1700993452 2020 21
Foto: Klub Karbon

Rotary klub poziva sve sugrađane da se priključe akciji i doniraju NOVE i, u slučaju veša i odeće za spavanje – NERASPAKOVANE proizvode koje ne žele ili koje će kupiti namenski za ovu akciju.

A kako se mališani koji borave u sigurnim kućama sa svojim majkama ne bi osetili zapostavljeno, Rotary klub i njih svake godine obraduje plišanim igračkama. Igračke možete donirati nove ili polovne (dobro očuvane) i važno je da budu isključivo PLIŠANE.

1700993438 b55db9d0 1f25 4652 9abe bdece4e464fd
Foto: Klub Karbon

Svi zainteresovani proizvode mogu doneti u KARBON EVENT SPACE na adresi Severni bulevar 6a, u subotu 2. decembra i nedelju 3. decembra od 11 do 16h.

Karbon će deliti besplatnu kafu, čaj i kuvano vino svim sugrađanima koji se odazovu akciji.

Sve firme zainteresovane da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji mogu se za više informacija javiti na mejl simona@karbonstate.rs.

Podsećamo da je Rotary intenacionalna humanitarna organizacija sa fokusom na promociji mira, suzbijanju bolesti, poboljšanju zdravlja majki i dece, podršci obrazovanju i ekonomskom razvoju. Rotary je posvećen ostvarivanju pozitivnih promena u svetu.

Kroz brojne projekte, stipendije i humanitarne akcije, Rotary igra ključnu ulogu u stvaranju održivih i inkluzivnih zajednica širom planete. Oslanjajući se na entuzijazam, volontiranje, donacije i posvećenost članova Rotary klubova, organizacija ostvaruje svoj cilj unapređenja života ljudi širom sveta.

Karbon je multifunkcionalni event prostor za sve vrste događaja. Karbon je poznat i po tome što često podržava kulturno-umetničke i humanitarne događaje.

Započnite ovu sezonu darivanja – dobrim delom. Posetite Karbon i neka decembar bude mesec dobre energije.