ID 100131564
foto:freedigitalphotos.net

Zašto su privlačniji momci sa gitarama?

On spretnim pokretima i dugim prstima prede preko žica na gitari, a ona trepće, guta knedle i smeška se zadovoljno. Da, u tom muškarcu sa gitarom leži neka magija. Da li su zaista tipovi sa gitarama aktraktivniji i poželjniji od drugih?

Francuski istraživači su se bavili ovom “problematikom” i obavili su nekoliko eksperimenata, na osnovu kojih je zaključeno da su momci sa gitarama veoma atraktivni i da se devojke prosto lepe za njih.

Tako je utvrđeno da će čak trideset odsto uspešnosti kod žena imati muškarac sa gitarom, nego što bi to imao običan momak ili pak tip koji se upravo vraća sa treninga.

Ženama su muzičari oduvek bili interesanti i privlačni a pogotovo momci sa svojom prijateljicom gitarom.

Osobe koje umeju da sviraju neki instrument, u očima nežnijeg pola, označene su kao osobe koje su uvek spremne da se usavršavaju i istražuju nove stvari. Sviranje muzičkog instrumenta je, između ostalog, za neke dame i znak inteligencije jer ne zna svako da «barata» gitarom.

Tu su i one romantične duše kojima su tipovi muzičari prava misterija koju žele što pre da otkriju, usput maštajući kako će baš one imati te sreće da uz svetlost sveća slušaju nežne taktove gitare svog dečka.

Svirali balade, rok ili džez, momci sa gitarama osvajaju ženske poglede i simpatije, koje ubrzo prerastaju u nešto mnogo krupnije i zanimljivije.

foto: moggara12 at FreeDigitalPhotos.net