DSC04104
Dragan Jovanović - Dobrodošli u Srbiju

350. izvođenje predstave “Dobrodošli u Srbiju”!

Hit predstava “Dobrodošli u Srbiju” Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge, jedna je od najtraženijih predstava Zvezdara teatra za koju interesovanje publike ne prestaje ni nakon jedanaest godina od premijere. Broj gledalaca koji su pogledali ovu predstavu bliži se neverovatnoj cifri od 95 000, a popunjenost sale je čak 95%.

Dragan Jovanović je čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu. Kao vlasnik agencije, Jovanović vodi putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju, a goste dočekuje u maniru pravog dobrog domaćina.

Ekipu predstave pored Dragana Jovanovića čine i Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić. Važan deo predstave čine i video radovi, a filmske uloge odigrali su Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica Usanović, Milica Mandić i Jasmina Stoiljković.

Za ulogu u ovoj predstavi, Draganu Jovanoviću je dodeljena nagrada za najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2007.

U junu predstava Dobrodošli u Srbiju biće na repertaoru 5. i 12.6. ulaznice su od danas u prodaji.