Zver

“ZVER” (BEAST)

Sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura imaćemo priliku da gledamo borbu jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život. Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, film „ZVER“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čoveku dok pokušava da zaštiti svoju decu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cenu bude neprikosnoveni vladar divljine. 

Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

U novom, uznemirujućem trileru Idris Elba (Paklene ulice – Hobs i Šo, Odred otpisanih) glumi oca koga, zajedno sa njegove dve ćerke, progoni ogromni lav odmetnik, u nameri da dokaže da u savani može biti samo jedan predator na vrhu lanca ishrane.

Dr Nejt Danijels (Elba) koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls (serija Ruska lutka, Grdana), stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje.

Od četvrtka 25. avgusta film „ZVER“ naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.