ART 6829

Zaradite milje za let dok se odmarate u hotelu

Francuska avio-kompanija Air France i hotelska grupacija AccorHotels doneli su odluku da od 20. juna 2019. spoje svoje programe lojalnosti, tako da će odsad svi korisnici programa lojalnosti ove dve kompanije moći da uporedo zarađuju i poene za boravak u Accor hotelima i milje za letenje Air France-KLM grupom.

AirFrance i hotelska groupacija Accor koja upravlja sa 4800 hotela, rizorta i rezidencija u preko 100 država sveta, ojačale su međusobnu saradnju uvođenjem Miles+Piontsprograma kojim su spojeni njihovi programi lojalnosti Flying Blue i Le Club Accor Hotels.

Kada god odsednu u nekom od Accor hotela ili lete na nekom od letova Air France-a, članovi programa lojalnosti Miles+Points će zaraditi poene i milje prema sledećoj šemi:

  • Za svaki evro potrošen na avio-kartu ili na letu, korisnik će dobiti 0,5 poena za smeštaj u hotelu.
  • Za svaki evro potrošen na hotelski smeštaj, korisnik će dobiti 1 milju za let
  • Korisnik uvek može zameniti 4000 milja sa programa Flying Blue za 1000 poena za smeštaj u Accor hotelima.
  • Korisnik takođe može zameniti 2000 poena za smeštaj za 1000 Flying Blue milja.

 Kako bi mogli da koriste uslugu Miles+Points, članovi ovih klubova lojalnosti treba da povežu svoje naloge na sajtu www.flyingblue.comili na sajtu Le ClubAccorHotels. Posle registracije, računanje bodova i milja će biti automatsko.

Bendžamin Smit, generalni direktor grupe Air France-KLM je ovom prilikom izjavio: „Prevazilaženje očekivanja naših putnika je naš cilj. Želja nam je da pozicioniramo Flying Blue kao vodeći program lojanosti u avio-industriji i zato smo srećni što su nam naši partneri iz Accor-a omogućili da dodamo novu uslugu, koja će biti na korist i našim putnicima i njihovim gostima.”

Sebastien Bazin, generalni direktor Accor-a dodao je: „Partnerstvo Air France-KLM-a iAccor-a je ovime produbljeno i od toga će najviše koristi imati korisnici naših usluga. Dva velika igrača u turizmu su se ujedinila kako bi pravila lojalti programa odvela na viši nivo i ostvarili koncept proširenog ugostiteljstva.”