28 cover

XVIII Veče otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs

Usudi se da postaneš stand up komičar, i prijavi se za 18. Veče otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs! Rok za prijavu je do 26. februara. Žiri čine komičari iz organizcije i publika. Veče će biti održano 28. februara od 21h u Bitef Art Cafeu, a voditelj će biti Nebojša Čupa Potkrajac. Cena karte je 200 dinara.

Ako mislite da možete da se bavite ovim poslom, dovoljno je za početak da probate.

Način prijave

Molimo sve zainteresovane pojedince i pojedinke koji žele da se oprobaju u ovom poslu da pošalju jako kratku biografiju i video u trajanju do 5 minuta na mejl standup@standup.rs, sa naslovom „Prijava za open mic“, kao i da pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta koji će izvesti u klubu BitefArtCafe. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni, pred publikom 28. februara.


Mejl za slanje prijave i video snimka: standup@standup.rs

Izbor pobednika

Pobednika bira publika, kao i komičari organizacije Standup.rs. Pobednik dobija mogućnost da radi i nastupa s komičarima organizacije Standup.rs, koja je osnivač stand up scene u Srbiji.

Postojimo već 14 godina, a pored redovnih nastupa i regionalnog festivala komedije #StandUpFest, svake godine organizujemo i jednu do dve večeri otvorenog mikrofona. Cilj ovih večeri je pronalaženje novih “mladih” nada srpske komedije. Ako mislite da ste među njima, prijavite se! Godine nisu bitne.

Standup.rs