Vulkan izdavaštvo spremilo osmomartovsku akciju

Od 1. do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva

Najbolji poklon za Osmi mart, najiskreniji izraz ljubavi i poštovanja svakako je knjiga. Kad nekome darujete knjigu, poklanjate mu iskrene emocije, nezamenljivo iskustvo i vreme koje će posvetiti sebi, hraneći dušu. Zbog svih dama, važnih žena koje su nam podrška i motivacija, Vulkan izdavaštvo je spremilo fenomenalnu osmomartovsku akciju!

Samo u periodu od 1. do 8. marta, na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite najbolje knjige Vulkan izdavaštvapo specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatni popust od 8%! Ukoliko se odlučite za kupovinu tri ili više knjiga, dobijate još 10% popusta! A kako bi poklon stigao brzo i na najbezbedniji način, za vreme trajanja akcije isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Na sajtu Vulkan izdavaštva pronaći ćete najbolji poklon za osobu do koje vam je stalo. Izbor je na vama. Opredelite se za savremene romane najaktuelnijih svetskih i domaćih pisaca, nagrađivane bestselere, najznačajnija klasična dela svetske i srpske književnosti, romane svih žanrova.

* Akcija traje od 1. do 8. marta samo na sajtu Vulkan izdavaštva.

** Kupovinom putem sajta, za vreme trajanja akcije ostvarujete dodatni popust od 8% na redovni popust od 20%. Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, dobijate i dodatnih 10% popusta.

 *** Isporuka knjiga kupljenih za vreme trajanja akcije na teritoriji Republike Srbije je besplatna.