Kraj programa lojalnosti

Vidim ti siguran dobitak: Vredni pokloni za desetine hiljada potrošača širom Srbije

U utorak 10. jula, posle dva i po meseca završen je veliki program lojalnosti Grand kafe Gold “Vidim ti siguran dobitak”, koji je doneo radost domaćinstvima ali i komšijama, prijateljima i kolegama širom Srbije. Svi koji vole Grand kafu Gold imali su priliku da sakupljaju bodove sa novih pakovanja i osvoje vredno Metalac posuđe. Ukoliko ste među onima koji su do 10. jula do 23:59h poručili svoje poklone, možete ih preuzeti u odabranoj Metalac prodavnici do 10. avgusta.

Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav su prave životne vrednosti na kojima se zasniva kvalitetan odnos pun bliskosti i poverenja koji Grand kafa već godinama neguje sa svojim potrošačima. Ponosni smo što smo na jednom mestu okupili desetine hiljada dragih prijatelja kako bi prikupljali bodove, ali i pomagali jedni drugima da osvoje vredne nagrade. Do nas su u tom periodu stizale najdirljivije priče o prijateljstvu, podršci i druženju, poruke i fotografije, koje su nam još jednom potvrdile da smo sa potrošačima izgradili čvrstu vezu i bliskost a to je za nas najveći uspeh i najvredniji dobitak, poručuju iz Grand kafe.

Želimo svima da se i dalje što više druže i uživaju u omiljenoj Grand kafi, naravno sada uz ukusne đakonije koje su pripremili u novom neodoljivom poklon posuđu!