Victor Cruz 02

Victor Cruz se pridružuje E! emisiji Pop of the Morning kao jedan od voditelja!

Voditeljska ekipa emisije Pop of the Morning je kompletna!

Victor Cruz se pridružio jutarnjim vestima E! kanala, Pop of the Morning, kako je televizijska mreža objavila. Nekadašnja zvezda američkog fudbala vodiće emisiju u 8 ujutru.

„ Spremam se na novo putešestvije sa E! Entertainment u emisiji pod nazivom „Pop of the Morning“ svakog radnog dana,” rekao je Cruz u izjavi za svoje fanove. „Sa uzbuđenjem krećem u novu životnu avanturu. Uzbuđen sam što ćete me videti u drugačijem svetlu. Zato me gledajte na kanalu E!”

Cruz je odrastao u Patersonu, Nju Džerzi i bio je igrač za Paterson Catholic High School, a potom je osvojio Državno prvenstvo sa Cougars-ima. Nakon završene srednje škole, Victor je prihvation stipendiju za University of Massachusetts (Univerzitet Masačusetsa) gde je ostvario još veći sportski uspeh i bio rangiran na visokom 13. mestu NCAA (Nacionalne lige koleža) za pretrčane jarde po utakmici.

Kao slobodan strelac bez matičnog kluba 2010. godine, Victor je impresivnom igrom dospeo na roster Giants-ovih 53 redovnih igrača. Kraj sezone 2011. završio je s jednosezonskim franšiznim rekordom risiverskih jardi i imenovan je kao All-Pro drugotimaš od strane Associated Press-a. Victor je takođe osvojio rekord NFL-a za najdužu igru ​​za prijemni tačdaun od 99 jardi i bio je jedan od zaslužnih za pobedu Giants-a nad Patriots-ima u Super Bowl-u XLVI.

Cruz svoje vreme posvećuje i brojnim humanitarnim organizacijama i aktivan je filantrop. Osnovao je fondaciju Victor Cruz 2014. godine, koja podstiče decu da postanu fizički aktivna, fokusira se na pripreme za fakultet, finansijsku pismenost i STEM programiranje. 2016. godine je njegova fondacija u partnerstvu sa Boys & Girls Club of America pokrenula i sprovela program “Nauka u sportu”. Ovaj nastavni program pruža đacima praktični pristup STEM nastavnom programu i istovremeno ih uči nauci koja stoji iza američkog fudbala jer se odnosi na NFL.

Gledajte Pop of the Morning radnim danima od utorka do subote, u 08:00 i 14:00!